Dorpsstraat 37, 7218 AC
0575 - 431421

Zaalverhuur

Voor allerlei gelegenheden zijn passende ruimtes te huur voor een redelijke prijs. Ze zijn verschillend van grootte en hebben ieder een eigen sfeer en uitstraling. Naar behoefte kunnen ze worden aangepast. We hebben standaardarrangementen, maar leveren ook maatwerk.

U kunt contact opnemen met onze beheerder Margreet Broer om uw wensen te bespreken.

Foyer

De foyer is de centrale ontmoetingsplek in Ons Huis. Deze huiselijke ruimte is bij uitstek geschikt voor het gebruik van koffie, thee of een drankje. Hij wordt vaak gebruikt in combinatie met activiteiten die elders in het gebouw georganiseerd worden. De foyer kan ook apart gereserveerd worden voor kleinere bijeenkomsten, zoals een (verjaardags)feest. Een bar met aangrenzend een professionele keuken zijn aanwezig, evenals een  biljarttafel.

Tip:  een gezellige high tea, met aansluitend een mooie wandeling in de omgeving of een bezoek aan Museum STAAL.

Prijs €52Contact

Grote zaal

De grote zaal bevindt zich op de begane grond en beschikt over een podium. De zaal kan ingedeeld worden zoals u wilt en heeft maximaal 130 zitplaatsen.

De zaal is in zijn geheel te huren, maar kan ook worden gehalveerd en met of zonder podium ingericht worden. De zaal heeft een mooie grote dansvloer. De grote zaal is multifunctioneel en wordt onder meer gebruikt voor theater, feesten, recepties, inspraak-bijeenkomsten, lezingen, workshops en als bioscoop. De grote zaal heeft een oppervlakte van 140 m2 en beschikt over een podium van 64 m2. Er is een Full HD-beamer met groot scherm (4 x 3 meter).

Bovenzaal

De Bovenzaal bevindt zich op de eerste verdieping en is sinds 2021 ook per lift bereikbaar. Deze zaal heeft maximaal 70 zitplaatsen. Deze zaal is bij uitstek geschikt voor muziek, zang (koor) en workshops.

Souterrain

Het souterrain heeft twee, los van elkaar te huren, ruimtes. De ene is een gezellige ‘lounge’ kamer en de andere is een ruimte met eigen bar die geschikt is voor ‘disco’ en feestjes voor jong en oud.

Bestuurskamer

De bestuurskamer heeft een sfeervolle en ook professionele uitstraling. Hij is onder meer geschikt voor kleine vergaderingen (max. 12 personen).

Voorzieningen

We hebben standaard arrangementen, maar leveren ook maatwerk. U kunt contact opnemen met onze beheerder om uw wensen kenbaar te maken en de mogelijkheden te bespreken. De ruimtes zijn 7 dagen per week beschikbaar.

WIFI

Het hele dorpshuis is voorzien van een gasten wifinetwerk dat u onbeperkt kunt gebruiken tijdens uw evenement.

LIFT

Sinds 2021 beschikt Ons Huis over een lift waarmee de bovenzaal makkelijker toegankelijk is geworden.

BEAMER

De grote zaal heeft een Full HD-beamer met groot scherm boven het podium.

GELUID

De grote zaal en de foyer hebben een professioneel geluidssysteem. Ook zijn er gedrade en draadloze microfoons beschikbaar.

ONDERSTEUNING

Ons Huis heeft één beheerder een assistent-beheerder en een gastheer. Bovendien geven vrijwilligers belangrijke en onmisbare ondersteuning. Als U liever uw eigen mensen inzet, bespreek dan de mogelijkheden met de beheerder.

Alle prijzenBellen
CATERING

Wij kunnen op diverse manieren uw catering verzorgen. Ook bestaat de mogelijkheid om zelf uw catering te regelen. Onze moderne en professionele keuken kan ook apart gehuurd worden.  Consumpties (thee, koffie etc.) dienen altijd bij Ons Huis afgenomen te worden.